Tur till huvudstaden över dan.

publicerat i Allmänt;
Hejhej,
 
idag var flera i klassen som gör sin praktik på Kronans Droghandel bjudna upp till huvudkontoret i Stockholm.
 
Planet från Jönköping gick tidigt..
 
Flygplatsen var inte så stor men fin. Planet var det minsta jag sett, var tvungen att ha öronproppar för att inte få hörselskador av propellerljudet. Men man fick frukost och resan tog endast femtio minuter!!:) Hemresan skedde med tåg, smidigt och bekvämt men istället tog det 3,5 tim. Men allt var ju gratis så gott var det.:)
 
Väl i Hufvudstaden hämtade en taxi upp mig och två trevliga Umeå-tjejer. Och dagen på huvudkontoret var väldigt trevlig! Träffade VDn, en gla norrman och fick lite "insideinfo" om framtiden för KD. Andra jättebra föreläsare bl a Carin Svensson, som även föreläste för oss på universitetet. Sen fick vi ta del av en väldigt god lunchbuffe på Fazer, provade pulled pork...gott!:)
 
Här är ett av flera recept på pulled pork son jag googlade fram, måste testa det nångång;
http://www.ica.se/recept/pulled-pork-713315/
 
Togs tyvärr ingen bild under dan men en på väg hem från vackra Stockholm (ja jag är västkustbo som erkänner att andra sidan ser rätt bra ut mä!:)).
Kom hem när det mörknat i Jönköping. Var så härligt  när man klev av tåget, kl ca 22, lugn kväll och 14 grader...lyxigt!:) Bron över till "vår sida" speglade sig så fint i det stilla vattnet...
 
Hade en väldigt trevlig dag, tack KD så jättemycket för detta engagemang i "era" studenter!:) Men var allt gott att komma hem.
 
Dags att däcka i säng!
Go'natt!:)
kramar <3

Kommentera inlägget här :